Feel The Raw Naked Gisele Of The Road.

Shake Your Moneymaker

Det handlar om vatten

Vi skulle behöva hjälp med vattenborrning i göteborg. Vi skulle behöva hjälp ganska snabbt då det åste bli klart inom kort.

Idag har jag köpt en ny sminkväska, beställt en stor och fin väska och även beställt ett par glasögon till mig. Förstår inte hur man kan bli så glad av att shoppa lite, inte för att det håller i så länge, men ett tag iallafall. Har även beställt två armband till mig och ett som jag ska ge till stefan, det handlar om cancer och att det sugen, så skänker man pengar till cancer om man köper det också.

Mina saker lär komma på posten om någon dag och det ska bli så kul att öppna paketen. Idag fick vi även ett kort av linda och mattias på lilla bebisen, dem får vara hemma under dagarna nu och åka tillbaka till sjukhuset på kvällen.